Alternatív gyógyászat

 

Már gyermekkoromban érzékeny kislány voltam és nagyon érdekelt, hogy mi mozgatja a világot. Később ösztönösen kiválogattam magamnak azokat a könyveket, melyek túlmutatnak a látható dolgokon. Jóval később jöttem rá, hogy pusztán az elmémmel, könyvekből sosem fogom megérteni amire igazán kíváncsi vagyok.

Később az életem majd minden területét érintő összeomlás indított el az Önmagam felé vezető úton. Kilenc hónap alatt négy komoly betegségen mentem keresztül. Sokan felteszik ilyenkor a kérdést: Miért történik ez velem? Miért pont velem? Mi értelme ennek az egésznek? Teljesen természetes volt számomra, hogy az alternatív gyógyászat és lélekbúvárkodás felé vegyem az irányt. Önmagam felszabadításán keresztül jöttem rá, hogyan lehet megváltoztatni rosszul működő élethelyzeteinket, viselkedésmintáinkat, hogyan lehet nagy betegségekből belső erőnk segítségével kigyógyulni. Úgy érzem ezt másoknak is meg kell tapasztalniuk!

Gyógyító tevékenységem annak idején a Prána nadival kezdődött melyben a VII. fokozatig jutottam el, majd a Fényadással folytatódott. A Craniosacralis terápia tanfolyam elvégzése után egy újabb lehetőség került a kezembe, melynek használatával a gyógyítás szélesebb spektruma nyílt meg előttem. Egy idő után azonban észrevettem, hogy a páciens iránti teljes figyelem gyakorlása közben valami különös energia kezd megnyilvánulni rajtam keresztül, mely már a technikáktól függetlenül működik. Hatását tekintve pedig a szervezet Öngyógyító energiáit ébreszti fel.

Az eredmények azt igazolták, hogy a jelenségnek létjogosultsága van.

A craniosacralis fogások nagyon alkalmasak ennek az energiának a közvetítésére, így mindig együttesen alkalmazom őket. Tulajdonképpen a páciens “kettő az egyben” típusú kezelést kap.

Bár az előbb említett technikák gyógyító jellegűek, mélyen hiszek abban, hogy a gyógyulás nem kizárólag rajtam múlik. Nagyon fontos hozzá a páciens részéről a belső változás-változtatás igénye.

A gyógyító kezelés időtartama 50-60 perc. A kezelés során finom érintésekkel dolgozom ruhán keresztül.

A gyermek kezelések időtartama 25-30 perc

 

BEJELENTKEZÉS