Már gyermekkoromban érzékeny kislány voltam és nagyon érdekelt, hogy mi mozgatja a világot. Később ösztönösen kiválogattam magamnak rendszeresen azokat a könyveket amik túlmutatnak a látható dolgokon. Jóval később jöttem rá, hogy pusztán az elmémmel, könyvekből sosem fogom megérteni amire igazán kíváncsi vagyok.

Az életem majd minden területét érintő összeomlás indított el az Önmagam felé vezető úton. Többek között kilenc hónap alatt négy komoly betegségen mentem keresztül. Sokan felteszik ilyenkor a kérdést: MIÉRT? Miért történik ez velem? Miért pont velem? Mi értelme ennek az egésznek? Mi értelme a sok fájdalomnak?

Teljesen természetes volt számomra, hogy az alternatív gyógyászat és lélekbúvárkodás felé vegyem az irányt. Ahogy telt az idő nagyon sok módszerrel megismerkedtem melyek tovább és tovább vittek az Úton. Ezáltal az emberi test-lélek és szellem egyre mélyebb rétegeibe láthattam bele.
Néhány éve tudatosult bennem, hogy megszerzett tudásomat át kell adnom másoknak is. Így talán lerövidíthető az Önmagukat kereső emberek számára az a kacskaringós és buktatókkal tűzdelt út amit életünk/tudatunk felszabadítása érdekében be kell járnunk.

Idővel kikristályosodott bennem az is, hogy mely módszerek működnek általam a legjobban. Így maradtam meg az életvezetési tanácsadás, a masszázs, az alternatív gyógyászat és a mozgás oktatás mellett. A cranioscralis terápia tanfolyam elvégzése után egy újabb lehetőség került a kezembe, melynek használatával a gyógyítás szélesebb spektruma nyílt meg előttem.

A Magyar Testnevelési Egyetemen diplomáztam, ahol az emberi testtel kapcsolatos tudásanyag és a mozgás fontossága meghatározó élményt adott, mely egész életemet áthatotta. Később a kontakt tánc révén sikerült megéreznem az érintés hatalmát, mely a masszázsban teljesedett ki. Tapasztalataim megerősítettek abban, hogy a kezeim által nagyon sokat tudok adni az embereknek.

Bár az általam használt technikák gyógyító jellegűek, mélyen hiszek abban, hogy a gyógyulás nem kizárólag rajtam múlik. Nagyon fontos hozzá a páciens részéről a belső változás-változtatás igénye.
“Ágival jó beszélgetni, Ági tud igazán figyelni, és szívből ajánlom a személyes konzultációt, kezeléseket mindazoknak, akik rendszeres, folyamatos segítségre szorulnak egy megrekedt életszakaszban. Számomra az ő élete, változása példa arra, hogyan lehet egy vélt nehezített mintából kilépni, megszabadulni félelmektől, ráktól, reménytelenségtől. Hogyan lehet nőből NŐvé alakulni, megtanulni szeretni, és elfogadni.”

Barkó Judit

 

Masszázs referenciáim:

Four Seasons Hotel Gresham Palace*****
Hotel Regency**** (Budapest)
Széchenyi Fürdő (Budapest) Healing Body Center
Samsara Thai Massage (Budapest)
Hotel Intercontinental***** (Budapest)
Hotel Elizabeth**** (Gyula)
Budapest XV. Kerületi Önkormányzat – irodai masszázs
HDI Versicherung AG (Budapest) – irodai masszázs
Fundamenta Lakáskassza Zrt. – irodai masszázs