Boldogságunk útjában leginkább saját magunk állunk. A változtatás lehetősége a kezünkben van, ám ezt felismerni, döntéseket hozni és új magatartást alkalmazni nem könnyű.

Mindenki szeretne kiegyensúlyozott, teljes életet élni, amelyben a munka, a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás örömöt és nem pedig nehézséget jelentenek. Azonban sokszor kátyúba jutunk, az élet több területén bizonytalanok és tehetetlenek vagyunk. Lépni kellene, de illúziók, kétségek, régi beidegződések akadályoznak. Ilyenkor szükség van egy objektív, kívülálló személyre, aki segít tisztán látni és kezünkbe venni a sorsunkat.

Utam során rengetegszer megtapasztaltam, hogy bizonyos módszerek kevésbé, mások jobban működnek, és nem mindig ugyanolyan hatásfokkal, nem mindenkinél ugyanúgy. Ezáltal a kereső ember könnyen eltévedhet az ezotéria és a különböző technikák útvesztőjében.

Bár én sem tudom senki kezébe adni egy fiolába rejtve a mindent mindenkor megoldó instant elixírt ami bármikor leemelhető a polcról, de abban tudok segíteni, hogy mindenki megtalálja a saját életének működési elveit, ezáltal elkezdődjenek a valódi belső változások.

Szeretettel várok mindenkit, aki személyes találkozóra, beszélgetésre vágyik, amikor valaki úgy érzi, hogy szüksége lehet arra, hogy egy empátiával rendelkező kívülálló, az adott helyzetre tárgyilagosan rálátva tanáccsal szolgáljon az élet kihívásaival, megoldandó problémáival kapcsolatban.
Kedvenc témáim:
– Saját Egyéni utunk megtalálása, megélése a mindennapokban.
– A Nőiség életre keltése, felvállalása és élvezete.
– Gyógyulás, gyógyítás, öngyógyító technikák.
– Mozgás=Energia. Lustaság és mozgás örök körforgása.
– Hazugság-őszinteség-önbecsapás. Hogyan mérgezik életünket a hazugságok
– Megtalálni az őszinteségnek azt a fokát ami tovább visz.
– Hogyan legyünk bátor nyuszik? 🙂 Hogyan vállaljuk fel magunkat emberi kapcsolatainkban?
– Az ezotéria csapdái és útvesztői. Ezoterikus tévelygésből az “Életbe”.
– Tudatos odafigyelés Önmagunkra, testünkre-lelkünkre, ápoltságunkra.

Vagy csak, ha egyszerűen szükséged van egy őszinte beszélgetésre…