Fájdalom oldás

 

Köztudott, hogy az izmok alkalmasak összehúzódásra és elernyedésre is, ám az inak és ínszalagok összehúzódás után maguktól nem tudnak visszatérni eredeti állapotukba, ha már egyszer megtörtént a befeszült állapot. Rengeteg régóta fennálló izom és ízületi fájdalomnak ez a jelenség az oka. Klienseimnél sokszor tapasztaltam, hogy a masszázs hatására feljavult állapotuk gyakran visszarendeződik, és újabb kezelésekre van szükség. Ilyenkor a legtöbb esetben szinte biztosra vehető, hogy az inak és ínszalagok görcsös összehúzódása áll a háttérben.

A technika amivel az inak (ezáltal az izmok és ízületek) feszültségét enyhítem, valamelyest hasonlít ősi népi gyógymódunk az inazás-kenés hatásmechanizmusához. Ruhán keresztül dolgozom, a fájdalmakat erős nyomással enyhítem.

A módszer sikeresen alkalmazható beállt nyak, befagyott váll, teniszkönyök, golfkönyök, alagút szindróma, csípő és térd problémák,  boka fájdalmak, bütyök, porckopások vagy egyéb ízületi és izomfájdalom esetén. A kezelés nem túl kellemes, de gyors javulást tud eredményezni akár évek óta fennálló fájdalom esetén is.

A kezelést akkor érdemes bevállalni, ha képesek vagyunk változtatni étkezési szokásainkon. Egy napon belül három-négy óránkénti étkezéssel tudjuk biztosítani az ínszalagok számára a regenerálódást. Nem feltétlenül az ételek minőségének megváltoztatásán, inkább az időbeli elosztáson múlik a jó eredmény.

Ezen kívül az érintett testrész mindennapos átmozgatásával tudjuk megtartani annak feljavult állapotát.

A 60 perces kezelés ára 12 000 Ft.

 

 BEJELENTKEZÉS