Szikszai System keleti gyógymasszázs

 

A Szikszai System keleti gyógymasszázs alapja az a belső érzékelés, ami túllép a durva fizikai világon és megérinti az ember legmélyebb bensőjét. A gyógyuláshoz szükséges belső változások mindig ezekből a mély tudati rétegekből indulnak, így a terapeutának is ide kell eljutnia és összekapcsolódnia.

A Yumeiho alapokon nyugvó, Shiatsu és Thai masszázsok leghatékonyabb elemeit is tartalmazó keleti gyógymasszázs elősegíti az életenergia akadálytalan áramlását a testben. Ahol gyenge ott megerősíti, és eloszlatja az áramlást gátló akadályokat. Holisztikus szemléletével az embert test-lélek-szellem egységeként kezeli. A kezelés az egész emberre hat, nem csak a tünetet kezeli.

Speciális energia pontok tudatos masszírozásával és nyomásával érhető el az a mély, az egész testre, lélekre és az elmére kiható teljes ellazulás, melynek eredménye az öngyógyító energiák felébredése. Az egész emberre kiható gyógyító folyamatok a gerinc idegpályáinak energetizálásával, nyomásával indulnak be.

A masszázs könnyű ruhában, polifoamon/szivacson fekve történik.

A Szikszai System keleti gyógymasszázs, hátmasszázs ill. teljes masszázs egyaránt a yumeiho masszázs testszimmetria elméletén alapul.

 

BEJELENTKEZÉS