Életvezetési tanácsadás

Masszázs


Módszereimet tekintve különböző masszázs technikákkal dolgozom, melyek közül a két legfontosabb a svédmasszás és a yumeiho alapokon nyugvó keleti gyógymasszázs.

A nyugati típusú svédmasszázs relaxál, feloldja az izomfeszültséget, beindítja a vér és nyirok keringést, a keleti gyógymasszázs pedig már a mélyebb rétegeket érinti, a test energetikai rendszerét mozgósítja, így gyógyító hatása is jóval erősebb.

Speciális masszázsaim mindkét technikát elegyítik, melyek egyesítik a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását. Számomra eddig ez a masszázstípus bizonyult a leghatékonyabbnak. Teljes újjászületést eredményez.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a földön-matracon végzett technikák igen hatékonyan működnek, ezért masszázsaim nagy részét matracon végzem. Masszázsaimat az teszi különlegessé, hogy igény szerint energetikai kezeléssel egészítem ki őket, így a testi-lelki blokkok oldása is erőteljesebb, melynek szintén gyógyító hatása van.

Az irodai masszázs a keleti gyógymasszázs elemeire épül, kifejezetten a hát a vállöv a nyak és a kar területeit célozza meg.

 

e-mail icon Facebook icon