NRgym gerincvédő energiatorna

Szeretettel várom minden kedves tanítványomat akik már megtanulták az NRgym energiatorna gyakorlatsorát, február 11.-én kedden 17.00-18.00h-ig közös gyakorlásra! Helyszín: Santosha Segítő Tér.

Az gerincvédő energiatorna pontos kivitelezést igénylő meghatározott gyakorlatokból áll, mely egy-két alkalom személyes konzultáció után megtanulható, majd otthon javaslom egyéni gyakorlásra. Alkalmanként csoportos foglalkozást is tartok a már gyakorló érdeklődőknek.
Ha valaki még nem gyakorol, de szeretné beépíteni életébe a rendszeres mozgást, az energikus, hátfájdalmak nélküli életet, várom szeretettel egyéni konzultációmra!

Az NRgym energiatornát főleg azoknak javaslom, akik mozgáshiányos életmódot folytatnak, ülő munkát végeznek, enyhébb gerincproblémával küzdenek, de belül már megszületett bennük a változás-változtatás igénye. A tornát szükség esetén a Szikszai System hátmasszázzsal együtt alkalmazva tökéletesen rendben tudjuk tartani gerincünket.
A gyakorlatok tudatos kivitelezése, erősíti a testérzetet, belső egyensúlyt teremt. Pozitív hatásával javítja az alaphangulatunkat, oldja stresszt, erősödik általa a motiváció, az életöröm. Hosszú távon jó közérzetet, testi-lelki-szellemi egyensúlyt biztosít.

A mozgás fizikailag és lelkileg is az elevenség jele. Gyermekként még ösztönösen kielégítjük mozgásigényünket, azonban a kamaszkori változások és a felnőttkor kihívásai sokszor "leszoktatnak" a testgyakorlásról. A mozgáshiányos életmód az életenergia áramlásának elakadását idézheti elő, mely a fáradtság, szétesettség, levertség, tompultság, testi fájdalmak tüneteivel járhat együtt. Ha valaki szeretne ebből az állapotból kimozdulni, energikusabban megélni a hétköznapokat, legyőzni derék-hát fájdalmait, de tanácstalannak érzi magát, nem tudja hogyan és merre is induljon el, forduljon hozzám bizalommal!

A privát foglalkozások ára 12 000 Ft (60-90 perc)

 BEJELENTKEZÉS