MUSCULOGIKA

 

Ez a módszer az izmok/ínszalagok rendellenessége miatt létrejött mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak azonnali megszüntetését vagy lényeges javulását teszi lehetővé. Köztudott, hogy az izmok alkalmasak összehúzódásra és elernyedésre is, ám az ínszalagok összehúzódás után maguktól nem tudnak visszatérni eredeti állapotukba, ha már egyszer megtörtént a befeszült állapot. Rengeteg régóta fennálló izom és ízületi fájdalomnak ez a jelenség az oka. Klienseimnél sokszor tapasztaltam, hogy a masszázs hatására feljavult állapotuk gyakran visszarendeződik, és újabb kezelésekre van szükség. Ilyenkor a legtöbb esetben szinte biztosra vehető, hogy az ínszalagok görcsös összehúzódása van a háttérben.

A módszer sikeresen alkalmazható beállt nyak, befagyott váll, teniszkönyök, golfkönyök, alagút szindróma, gerinc problémák, porckopások esetén. A kezelés fájdalmas, de nagyon gyors javulást tud eredményezni akár évek óta fennálló probléma esetén is.

A kezelést (kezeléseket) akkor érdemes bevállalni, ha képesek vagyunk változtatni étkezési szokásainkon. Egy napon belül három-négy óránkénti evéssel tudjuk biztosítani az ínszalagok számára a regenerálódást. Nem feltétlenül az ételek minőségének megváltoztatásán, inkább az időbeli elosztáson múlik a jó eredmény.

Ezen kívül az érintett testrész mindennapos átmozgatásával tudjuk megtartani annak feljavult állapotát.

 

BEJELENTKEZÉS