Életvezetési tanácsadás

Speciális hátmasszázs

 
Speciális hátmasszázsMunkám során rengeteg olyan vendég talált rám, akik a stresszes hétköznapok, a túl sok ülő munka, vagy sporttevékenység következtében "beállt" izomzatra panaszkodtak, ill. hátfájdalmaik miatt kértek tőlem segítséget.

Összeállítottam egy komplex programot amely igen hatékonyan kezeli a hát fájdalmait. Az egy órás erősebb fokozatú hátmasszázs első részében a hátizmok átmozgatása történik yumeiho technikával. Ezt követően kb 30 percen keresztül svédmasszázzsal lazítom fel az izmokat, majd 15-20 perc keleti akupresszúrás jellegű hátmasszázs következik, amely már a mélyebb izomrétegeket érinti.

Ezután igény szerint nyak-váll-csípő kimozgatást és nyújtást is végzek, mely a test szimmetriájának helyreállítását célozza meg. Végül a hát kezelése energia kiegyenlítéssel fejeződik be.

Az eredmény: Megkönnyebbülés, felszabadultság, egyfajta "kitágultság" érzés - erről számolnak be a kliensek. Ez az az érzés amikor visszatérünk eredeti egyensúlyi állapotunkba.
 

A keleti gyógymasszázsom, speciális hátmasszázsom ill. masszázzsal elemeket együttesen tartalmazó masszázsaim egyaránt a yumeiho masszázs szimmetria elméletén alapulnak, tovább. >>
 

e-mail icon Facebook icon