Szikszai System hátmasszázs

 

Munkám során rengeteg olyan kliens talált rám, akik a stresszes hétköznapok, a túl sok ülő munka, vagy sporttevékenység következtében “beállt” izomzatra panaszkodtak, ill. hátfájdalmaik miatt kértek tőlem segítséget.

Összeállítottam egy komplex programot amely igen hatékonyan kezeli a hát fájdalmait. Az egy órás erősebb fokozatú hátmasszázs első részében a hátizmok átmozgatása történik yumeiho technikával. Ezt követően kb 30 percen keresztül svédmasszázzsal lazítom fel az izmokat, majd 15-20 perc keleti akupresszúrás jellegű hátmasszázs következik, amely már a mélyebb izomrétegeket érinti.

Ezután igény szerint nyak-váll-csípő kimozgatást és nyújtást is végzek, mely a test szimmetriájának helyreállítását célozza meg. Végül a hát kezelése energia kiegyenlítéssel fejeződik be.

Az eredmény: Megkönnyebbülés, felszabadultság, egyfajta “kitágultság” érzés – erről számolnak be a kliensek. Ez az az érzés amikor visszatérünk eredeti egyensúlyi állapotunkba.

A Szikszai System keleti gyógymasszázs, hátmasszázs és teljes masszázs egyaránt a yumeiho masszázs testszimmetria elméletén alapul.

 

BEJELENTKEZÉS