Frissítő svédmasszázs alaptanfolyam – kicsit másképp

Ha valaki masszázst szeretne tanulni, de nem tudja, hol kezdje el, mindenképp a frissítő svédmasszázs alapokon nyugvó tanfolyamomat ajánlom első lépésnek. Az első modul alapja az egyik legelterjedtebb nyugati masszázstípus, a svédmasszás, mely során az egész testre kiterjedő, különböző simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatokat végzünk. A kezelés ellazítja az izmokat, csökkenti a hát és gerincfájdalmakat, fokozza az anyagcserét, segíti a test méregtelenítését. Élénkíti a vérkeringést és kedvezően hat stressz, feszültség és fáradtság esetén is.

A Szikszai System első modulja egy 30 órás alaptanfolyam, melynek keretében megismerkedünk a masszázs alapvető fogásaival és mozdulataival. A gyakorlás masszázsasztalon történik, olajat vagy krémet használunk hozzá.

Mitől más a Szikszai System?

  • 10 év intenzív masszőri tapasztalat legjobb fogásait, technikáit adom át. Végigjártam a szakma "szamárlétráját", széles körű tapasztalatokra tettem szert a  sérült gyerekektől kezdve a világhírű filmszínészekig, közéleti emberekig.
  • VIP kezelés és az ötcsillagos protokoll elsajátítása. A technikán kívül a masszázs koreográfiája és a masszázs ideje alatt tanúsított viselkedésmód is megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek.
  • Kiscsoportos képzés, maximum 6 fővel.
  • Több lépcsős továbbképzési lehetőség a legjobb keleti masszázstechnikák megismertetésével.
  • Tanítványaim a tanfolyamok után sem maradnak magukra, gyakorló napokon mélyíthetik el tudásukat.

A tanfolyam elvégzésekor kézhez kapott tanúsítvánnyal vállalkozás indítható a „Fizikai közérzetjavító szolgáltatás” TEÁOR 9604 tevékenységi kör felvételével. (Egészséges emberek masszírozása egészségmegőrző céllal )

A tanfolyam időpontja:

2020. február 14. péntek        14.00-20.00
2020. február 15. szombat     10.00-18.00
2020. február 16. vasárnap    10.00-18.00
2020. április   18. szombat      10.00-18.00 (gyakorló nap, vizsga)

Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes
Részvételi díj: 55 000 Ft.

A budapesti helyszínen vidékről érkező résztvevők számára alvási lehetőség biztosított matracokon. (4000 Ft/fő/éj)

   BEJELENTKEZÉS 

 

Tíz év intenzív tapasztalat és tanulás eredményeként alakult ki saját technikám.  Az alapoktól a svédmasszázs technikától indulva, a keleti masszázsok legjobb fogásait ötvözve jött létre a Szikszai System több lépcsős tananyaga.

A masszázs oktatására a sok pozitív visszajelzés inspirált. Olyan intézményekben dolgozhattam, ahol elsősorban külföldiek fordulnak meg, köztük a világ leghíresebb művészei, üzletemberei, közéleti személyiségei. Pozitív visszajelzéseik azért is különösen értékesek számomra, mert a világon mindenhol a legkiválóbb szakemberek foglalkoznak velük.

Megtisztelő, hogy rólam a legnagyobb elégedettséggel nyilatkoztak.

Jelenleg masszőrként Budapesten a Four Seasons Hotel Gresham Palace***** -ben dolgozom. Oktatói és terapeuta tevékenységem Budapesten a Santosha Stúdióban végzem.