Szikszai System 3. modul

 

A Szikszai System 3. modul az európai ember számára kialakított keleti és egyben nyugati szemléletű masszázstípus. Elméleti alapját a yumeiho masszázs képezi, melynek célja a test szimmetriájának és ezzel harmonikus működésének, vitalitásának fenntartása vagy visszaállítása. A masszázs a yumeiho technikán kívül svéd, thai és shiatsu elemeket is tartalmaz. Szinte minden oktatóm azt a hozzáállást képviselte, hogy minden masszázstípusból érdemes a legjobb fogásokat használni. A tanultakat én is mindig fejlesztettem, változtattam, melyben nagy segítséget nyújtott klienseim rendszeres visszajelzése.

Ezen a tanfolyamon egy olyan masszázstechnikát sajátíthatnak el a résztvevők, mely egyesíti a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását. A keleti technikák az izmok átdolgozásán túl főleg az energetikai rendszerre hatnak, a nyugati olajjal végzett fogások pedig a vér és nyirokkeringést befolyásolják előnyösen. Számomra eddig ez a masszázstípus bizonyult a leghatékonyabbnak. Teljes újjászületést eredményez. A masszázs földön-matracon történik.

A Szikszai System 3. modul tartalmazza a svédmasszázs és a keleti masszázsok leghatékonyabb elemeit, melynek során szárazon és olajjal is dolgozunk. A „kevert” masszázs különösen a hát, nyak és a derék és a csípő fájdalmait enyhíti, ízületi kimozgatásokat, nyújtásokat is tartalmaz, helyreállítja a testszimmetriát. Fontos tudni, hogy az ízületi kimozgatások nyújtással történnek, nem végzünk csontkovácsoláshoz hasonló hirtelen mozdulatokat. A technika kizárólag egészséges emberek masszírozására alkalmas egészségmegőrző céllal.

A következő tanfolyam időpontja:  szervezés alatt

Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes
Részvételi díj: Ezúttal 50%-os kedvezménnyel: 32 500 Ft.

Vidékről érkező résztvevők számára a helyszínen alvási lehetőség biztosított matracokon. (4000 Ft/fő/éj)

 BEJELENTKEZÉS 

Ennek a tanfolyamnak az elvégzése feltételekhez kötött.

A résztvevőknek rendelkeznie kell frissítő masszázstanfolyami végzettséggel. Amennyiben ez még nincs meg, a Szikszai System 1. modul sikeres elvégzésével ez a feltétel biztosítva lesz.

Szükség lesz némi ízületi mozgékonyságra, mivel ezen a tanfolyamon földön, matracon dolgozunk. A térdelőülés kivitelezése elengedhetetlen.

Fájós térdekkel sem célszerű ezt a masszázs technikát végezni, mivel hosszú távon kellemetlen tüneteket okozhat.

 

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat.
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 3. modul elsajátításához.

 

 

 

 

 

Ha hüvelykujjunkra nézve ezt látjuk, nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.