Szikszai System 3. modul

Ezen a tanfolyamon egy olyan masszázstechnikát sajátíthatnak el a résztvevők, mely egyesíti a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását. A keleti technikák az izmok átdolgozásán túl főleg az energetikai rendszerre hatnak, a nyugati olajjal végzett fogások pedig a vér és nyirokkeringést befolyásolják előnyösen. Számomra eddig ez a masszázstípus bizonyult a leghatékonyabbnak. Teljes újjászületést eredményez.

A Szikszai System 3. modul tartalmazza a svédmasszázs, a shiatsu, a yumeiho és a thai masszázs leghatékonyabb elemeit, melynek során szárazon és olajjal is dolgozunk. A „kevert” masszázs különösen a hát, nyak és a derék és a csípő fájdalmait enyhíti, ízületi kimozgatásokat, nyújtásokat is tartalmaz, helyreállítja a testszimmetriát.

Ennek a tanfolyamnak az elvégzése már feltételekhez kötött.

A résztvevőknek rendelkeznie kell frissítő masszázstanfolyami végzettséggel. Amennyiben ez még nincs meg, a Szikszai System 1. modul sikeres elvégzésével ez a feltétel biztosítva lesz.

Szükség lesz némi ízületi mozgékonyságra, mivel ezen a tanfolyamon földön, matracon dolgozunk. A térdelőülés kivitelezése elengedhetetlen.

Fájós térdekkel sem célszerű ezt a masszázs technikát végezni, mivel hosszú távon kellemetlen tüneteket okozhat.

 

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat. ?
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 3. modul elsajátításához.

 

 

 

 

 

Ha hüvelykujjunkra nézve ezt látjuk, nem tudjuk majd kellő erősséggel végrehajtani az akupresszúrás nyomásokat. Ez nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.

 

 

Vidékről érkező résztvevők számára a helyszínen alvási lehetőség biztosított matracokon. (4000 Ft/fő/éj)

BEJELENTKEZÉS