Szikszai Ágnes

Gyógyító kezelések, kimerültség és stresszkezelés

Gyógyító tevékenységem annak idején a Prána nadival kezdődött melyben a VII. fokozatig jutottam el, majd a Fényadással folytatódott. Egy idő után azonban észrevettem, hogy a páciens iránti teljes figyelem gyakorlása közben valami különös energia kezd megnyilvánulni rajtam keresztül, mely már a technikáktól függetlenül működik. Ezt a jelenséget a craniosacralis terápia gyakorlása közben is megfigyeltem. Az eredmények azt igazolták, hogy a jelenségnek létjogosultsága van. A cranio fogások nagyon alkalmasak ennek a gyógyító energiának a közvetítésére így tulajdonképpen a páciens „kettő az egyben” típusú kezelést kap. Amennyiben szükséges akupresszúrával egészítem ki a terápiát.
A technika segít a stressz, kimerültség, kezdődő pánikbetegség kezelésében, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A kezelés kényelmes ruhában történik, időtartama 50-60 perc, ára 18 000 Ft.

SZIKSZAI ÁGNES

Aromatouch technique

Aromaolajos  mélyrelaxáció az érintés erejével, melynek során a doTerra 100%-os tisztaságú CPTG minősítésű illóolajait használom.  Legyengült fizikai vagy lelkiállapot, gyenge immunrendszer, stressz, nehéz élethelyzetek esetén teljesen kisimítja, nyugtatja, feltölti a testet és a lelket. Méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatása is erőteljes. A doTerra hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ebbe a filozófiába illeszkedik a Dr David Hill által kidolgozott, speciális technika. Sokan masszázsnak nevezik, de inkább a finom érintések technikája az elmélyült relaxció elérése érdekében. Aki erőteljesebb masszázsfogásokra vágyik, válassza inkább egyéb masszázsaimat.

Felhasznált olajok:

Balance (lucfenyő, kámfor -Ho Wood, tömjén, kék varádics, kék kamilla, frakcionált kókuszolaj)
Levendula
Teafa
On Guard (vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring)
Aromatouch (ciprus, borsmenta, majoranna, bazsalikom, levendula, grapefruit)
Deep Blue  (kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár, osmanthus)
Vadnarancs
Borsmenta

A kezelés ára: 18 000 Ft