Szikszai Ágnes

Amennyiben régóta fennálló krónikus fájdalmakkal küzdesz és már mindent kipróbáltál eredménytelenül, lehet hogy nálad épp az általam használt speciális technikák fognak javulást hozni. Akinek már van tapasztalata arról, hogy a hagyományos orvoslás terén mindent megpróbált, általában végszükség esetén fordul alternatív megoldásokhoz, ami sok esetben segítség lehet egy végső elkeseredett helyzetben. Komplex, alternatív terápiás rendszeremmel elsősorban régóta fennálló krónikus mozgásszervi panaszok enyhítésében tudok segíteni.

A mindenki számára igénybe vehető 15 perces ingyenes online tanácsadás keretén belül (előre megbeszélt időpontban) feltérképezem, hogy merre érdemes elindulni  a probléma megoldásában, majd ezután az érdeklődő eldöntheti, hogy belevág-e a közös munkába.

Köztudott, hogy az izmok alkalmasak összehúzódásra és elernyedésre is, ám az ínak és ínszalagok összehúzódás után maguktól nem tudnak visszatérni eredeti állapotukba, ha már egyszer megtörtént a befeszült állapot. Rengeteg régóta fennálló izom és ízületi fájdalomnak, mozgásterjedelem beszűkülésnek ez a jelenség az oka. Klienseimnél sokszor tapasztaltam, hogy a masszázs hatására feljavult állapotuk gyakran visszarendeződik, és újabb kezelésekre van szükség. Ilyenkor a legtöbb esetben szinte biztosra vehető, hogy az ínak és ínszalagok görcsös összehúzódása áll a háttérben. Vannak estek amikor a masszázs köpölyözéssel kombinálva meg tud oldani egy beszűkült mozgáshatárral és fájdalommal járó problémát, de ha ez a módszer nem hoz eredményt, az ínak és ínszalagok kezelésében kell keresni a megoldást. A fájdalmakat erős nyomással enyhítem, szükség esetén masszázzsal egészítem ki.

A módszer sikeresen alkalmazható beállt nyak, befagyott váll, teniszkönyök, golfkönyök, alagút szindróma, csípő és térd problémák,  boka fájdalmak, bütyök, porckopások vagy egyéb ízületi és izomfájdalom esetén. A kezelés gyors javulást tud eredményezni akár évek óta fennálló fájdalom esetén is.

A derék és hátfájdalmak kezelése más módszerrel történik. Az SI ízület kezelését kötőszöveti lazítás követi, majd masszázzsal, akupresszúrás pontok stimulálásával fejeződik be a terápia. Előzetes megbeszélés és állapotfelmérés alapján állítom össze a kezelési tervet, ezután az első terápiás alkalom másfél órát vesz igénybe.

A mozgásszervi problémák hátterében sokszor nem csak életmódbeli hibák (pl. mozgáshiányos életmód, ülőmunka)  állnak, hanem lelki okok is megbújnak. Mivel kezeléseimet a holisztikus szemléletmód jegyében végzem, mozgás és táplálkozási tanácsokkal is ellátom klienseimet, melyek a kezelések szerves részét képezik. Nagyon fontosnak tartom egy régóta fennálló fájdalom, mozgásbeszűkülés esetén a problémák lelki hátterének feltárását is. Ebben a folyamatban tud segítséget nyújtani Horváth Henriette, akit meleg szívvel ajánlok mindenkinek aki szeretné lelki oldalról is megtámogatni a folyamatot.

A 60 perces kezelés ára 18 000 Ft.
90 perces kezelés 25 000 Ft.