Szikszai Ágnes

NRgym gerinc- és energiatorna

Az NRgym gerinc- és energiatorna pontos kivitelezést igénylő meghatározott gyakorlatokból áll, mely egy-két alkalom személyes konzultáció után megtanulható, majd otthon javaslom egyéni gyakorlásra. Alkalmanként csoportos foglalkozást is tartok a már gyakorló érdeklődőknek.

Ha valaki még nem gyakorol, de szeretné beépíteni életébe a rendszeres mozgást, az energikus, hátfájdalmak nélküli hétköznapokat, várom szeretettel egyéni konzultációmra!

Az NRgym energiatornát főleg azoknak javaslom, akik mozgáshiányos életmódot folytatnak, ülő munkát végeznek, enyhébb hátfájdalmakkal küzdenek, de belül már megszületett bennük a változás-változtatás igénye. A tornát szükség esetén a Szikszai System hátmasszázzsal együtt alkalmazva tökéletesen rendben tudjuk tartani hátunkat, energetikai rendszerünket.
A gyakorlatok tudatos kivitelezése, erősíti a testérzetet, belső egyensúlyt teremt. Pozitív hatásával javítja az alaphangulatunkat, oldja stresszt, erősödik általa a motiváció, az életöröm. Hosszú távon jó közérzetet, testi-lelki-szellemi egyensúlyt biztosít.

A mozgás fizikailag és lelkileg is az elevenség jele. Gyermekként még ösztönösen kielégítjük mozgásigényünket, azonban a kamaszkori változások és a felnőttkor kihívásai sokszor “leszoktatnak” a testgyakorlásról. A mozgáshiányos életmód az életenergia áramlásának elakadását idézheti elő, mely a fáradtság, szétesettség, levertség, tompultság, testi fájdalmak tüneteivel járhat együtt. Ha valaki szeretne ebből az állapotból kimozdulni, energikusabban megélni a hétköznapokat, legyőzni derék-hát fájdalmait, de tanácstalannak érzi magát, nem tudja hogyan és merre is induljon el, forduljon hozzám bizalommal!

A privát foglalkozások ára 18 000 Ft (60-90 perc)