Szikszai System 2. modul

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már elvégezték a Szikszai System 1. modulját  vagy rendelkeznek frissítő svédmasszázs tanfolyami végzettséggel, kifejezetten masszázs asztalon akarnak dolgozni, és szeretnék technikájukat kiegészíteni, hatékonyabbá tenni.
Ez a tanfolyam kifejezetten az 1. modul anyagára épül, de nagyon hasznos technikákat sajátíthatnak el azok a masszőrök is akik máshol végezték el a frissítő masszázs tanfolyamot.

Mivel a hozzám forduló kliensek nagy része és alapvetően a "nyugati társadalom" leginkább hát és gerinc fájdalmakkal küzd, az 1. modul felépítése is erre fókuszál, de a 2. rész a keleti masszázs technikák bevonásával még hatékonyabbá teszi az ilyen jellegű problémák megoldását.

A tanfolyamon átvesszük a masszázs asztalon kivitelezhető ízületi kimozgatásokat is, ezen kívül rövid betekintést tehetnek a résztvevők alap szinten az arcmasszázs, talpmasszázs és egyéb kiegészítő technikák rejtelmeibe. Fontos tudni, hogy az ízületi kimozgatások nyújtással történnek, nem végzünk csontkovácsoláshoz hasonló hirtelen mozdulatokat. A tanfolyamon tanult arc, fej és talpmasszázs technikák nem tesznek minket reflexológussá, profi gyógyítóvá, viszont harmonikusan kiegészítik a frissítőmasszázs technikáját.

Összefoglalva: ezután a tanfolyam után a masszőrök szinte mindent meg tudnak oldani ami masszázs asztalon kivitelezhető..

A következő tanfolyam időpontja:  szervezés alatt

BEJELENTKEZÉS

 

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat.
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 2. modul elsajátításához.

 

 

 

 

Ha hüvelykujjunkra nézve ezt látjuk, nem tudjuk majd kellő erősséggel végrehajtani az akupresszúrás nyomásokat. Ez nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.