Szikszai System 2. modul

 

Ha már elvégeztél egy frissítő svédmasszázs tanfolyamot, de úgy érzed hiányzik valami, vendégeid olyan kérésekkel állnak elő melyeket még nem tudsz teljesíteni, akkor itt a helyed! Még emlékszem mennyi fejfájást okozott az első tanfolyamom utáni időszak. Vendégeim sorra olyan kérésekkel álltak elő, melyeket egy alap masszázs tanfolyamon nem oktatnak. Egy masszőrnek rengeteg képzésen kell részt vennie ahhoz, hogy ki tudja szolgálni vendégköre igényeit. A Szikszai System 2. modul ezt a hiányosságot pótolja. Azokat a technikákat szedtem össze egy csokorba, melyekből egy kezdő masszőr rengeteget profitálhat.

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már elvégezték a Szikszai System 1. modulját  vagy rendelkeznek frissítő svédmasszázs tanfolyami végzettséggel, kifejezetten masszázs asztalon akarnak dolgozni, és szeretnék technikájukat kiegészíteni, hatékonyabbá tenni.

Mivel a hozzám forduló kliensek nagy része, és alapvetően a "nyugati társadalom" leginkább hát, nyak és derékfájdalmakkal küzd, az 1. modul felépítése is erre fókuszál, de a 2. rész a keleti masszázs technikák bevonásával még hatékonyabbá teszi a módszert.

A tanfolyamon átvesszük a masszázs asztalon kivitelezhető nyújtásokat, ízületi kimozgatásokat is, ezen kívül rövid betekintést tehetnek a résztvevők alap szinten az arcmasszázs, talpmasszázs és egyéb kiegészítő technikák (fej, tenyér és hasmasszázs) rejtelmeibe. Fontos tudni, hogy az ízületi kimozgatások nyújtással történnek, nem végzünk csontkovácsoláshoz hasonló hirtelen mozdulatokat. A tanfolyamon tanult talpmasszázs technika nem tesz minket reflexológussá, viszont harmonikusan kiegészíti a frissítő masszázs technikáját.

Összefoglalva: Ezután a tanfolyam után a masszőrök szinte mindent meg tudnak oldani ami egy igazán jó masszázshoz szükséges. (Egészséges emberek masszírozása egészségmegőrző céllal)

A következő tanfolyam időpontja: két napos tanfolyam plusz egy nap gyakorló nap/vizsga - szervezés alatt

Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes
Részvételi díj: 45 000 Ft.

Vidékről érkező résztvevők számára a helyszínen alvási lehetőség biztosított matracokon. (4000 Ft/fő/éj)

 BEJELENTKEZÉS 

 

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat.
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 2. modul elsajátításához.

 

 

 

 

Ha hüvelykujjunkra nézve ezt látjuk, nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.