Szikszai Ágnes

Frissítő svédmasszázs alaptanfolyam – kicsit másképp…

Ha valaki masszázst szeretne tanulni, de nem tudja, hol kezdje el, mindenképp a frissítő svédmasszázs alapokon nyugvó technikát ajánlom első lépésnek. A Szikszai System masszázs tanfolyamok első moduljának alapja az egyik legelterjedtebb nyugati masszázstípus a svédmasszás, mely során az egész testre kiterjedő, különböző simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatokat végzünk. A kezelés ellazítja az izmokat, csökkenti a hát és gerincfájdalmakat, fokozza az anyagcserét, segíti a test méregtelenítését. Élénkíti a vérkeringést és kedvezően hat stressz, feszültség és fáradtság esetén is. Az első modul keretében megismerkedünk a masszázs alapvető fogásaival és mozdulataival. A gyakorlás masszázsasztalon történik, olajat vagy krémet használunk hozzá.
Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és szeretnél egy igazán tapasztalt oktatótól tanulni, várlak szeretettel!

 
Mitől más a Szikszai System?
  • – 15 év intenzív masszőri tapasztalat legjobb fogásait, technikáit adom át.
    – Végigjártam a szakma “szamárlétráját”, széles körű tapasztalatokra tettem szert a  sérült gyermekektől kezdve a világhírű filmszínészekig, közéleti emberekig.
  • – VIP kezelés és az ötcsillagos protokoll elsajátítása. A technikán kívül a masszázs koreográfiája és a masszázs ideje alatt tanúsított viselkedésmód is megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek, melyet a budapesti Four Seasons Gresham Palace***** Hotelben sajátítottam el.
  • – Kiscsoportos képzés, maximum 6 fővel.
  • – Több lépcsős továbbképzési lehetőség a legjobb keleti masszázstechnikák megismertetésével, melyek segítségével teljes körű masszőri tudásra lehet szert tenni. (Szikszai System 2. modul és Szikszai System 3. modul)
  • – Tanítványaim a tanfolyamok után sem maradnak magukra, gyakorló napokon mélyíthetik el tudásukat, bármikor megkereshetnek kérdéseikkel.

A tanfolyam elvégzésekor kézhez kapott tanúsítvánnyal vállalkozás indítható a „Fizikai közérzetjavító szolgáltatás” TEÁOR 9604 tevékenységi kör felvételével. (Egészséges emberek masszírozása egészségmegőrző céllal )
A tanfolyamon a tanítványok írásbeli segédletet kapnak, illetve folyamatos hozzáférést az elsajátított mozdulatok videóihoz.
A tanfolyam negyedik napján mely egyben vizsga és gyakorló nap is, kijavítjuk technikai hibákat, megbeszéljük az esetleg felmerülő kérdéseket.

A legközelebbi tanfolyam időpontjai:
2024 április 19-21. péntektől vasárnapig naponta 10.00-17.00h-ig
2024 június 23. vasárnap 10.00-17.00h gyakorló nap/vizsga

Tanfolyami díj, mely a júniusi gyakorlónapot/vizsgát is magába foglalja: 139 000 Ft.
A tanfolyamon való részvétel 30 000 Ft előleg befizetésével válik biztosítottá.

Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél értesítést kapni bármelyik tanfolyam legközelebbi időpontjáról, Írj üzenetet!