Szikszai Ágnes

Helyszín: Országos Gerincgyógyászati Központ. Diagnózis: nyaki gerincsérv radiculopathiával, ami nagyban akadályozza a pácienst a mindennapi tevékenységeinek ellátásban. Javasolt kezelés: 5 alkalmas szteroidos infúziós kezelés; ha nem javul jelentősen az állapot, műtét javasolt. Amíg az akut fázis tart, masszázs igen, gyógytorna nem javasolt. Páciens: nem boldog.
Ágneshez egy masszázsra járó ismerős ajánlására kerültem. Az állapotfelmérés után elkezdődött a személyre szabott terápia, ami már az első 2-3 alkalom után jelentős javulást hozott; az izomtónus lazábbá, a fájdalom elviselhetőbbé vált. 3-4 masszázst követően elkezdődött a gyógytorna is Vásárhelyi-Nagy Ildikóval. A két szakember által összeállított masszázs- és gyógytorna program segítségével mára a fájdalom teljes megszűnt, a hétköznapi tevékenységek már nem okoznak tehert, a következő cél, visszatérés a sporthoz.

Köszönöm Ágnes és Ildikó, a páciens ismét boldog! 🙂

Zsolt, szabadúszó

Mindig is szerettem masszírozni, edzőtáborokban rendszeresen én „nyomkodtam” végig a többieket és mindig pozitív visszajelzéseket kaptam. Egy ideje már szerettem volna profi módon is megtanulni a masszázs fortélyait. Ági régi ismerősünk, mégis kellett hozzá a sors játéka, hogy pont most, pont hozzá menjek tanulni. A 3 napos képzés nagyon hasznos volt, jól rendszerbe foglalta az ismereteket. Ági végig nagyon türelmes és segítőkész volt, alig várom, hogy mehessek a következő modulokra!

Nóri, szövegíró,  karate  edző

Ági a legcsodálatosabb: a masszázs nála sokrétegű, minden tekintetben alapos és mindig alkalmazkodó az ember egyéni problémájához, ami minden alkalommal kicsit más. Nincs olyan amit az Ági ne tudna a test, csontok, izmok működéséről. Ezen kívül türelmes, pontos, emberileg aranyos és nagyon rendes: nála jobb szerintem nincs. Mindenkinek és bárkinek ajánlom.

Gusztáv, zongoraművész

Állandó ülő munkámból és tartás illetve gerinc hibáimból fakadóan rendszeresen kellett masszázsra/csontkovácshoz járjak. Mindamellett, hogy igyekeztem hetente legalább egyszer úszni, jógázni és pilatesre járni szinte állandóan fájt a derekam és a hátam. Sokféle masszázson voltam már mind Magyarországon illetve külföldön, de bátran merem állítani, hogy olyan hatékony személyre szabott masszázson mint az Áginál, még sehol. Ágival teljesen véletlenül hozott össze a sors a Széchenyi Fürdőben, ahol megmondom őszintén, eleinte csalódott voltam, hogy hozzá kerültem, mert nem hittem hogy egy hölgy képes ilyen erősen masszírozni. Azóta senki máshoz nem vagyok hajlandó menni, mert idő és pénzpocsékolásnak érezném. A szinte már krónikusan kötött hátamnak erős, mélyen átmozgató masszírozás tesz jót ami egy-két streching ill. kiropraktikai mozdulattal kiegészítve szinte csodákat művel. És pont ez az amit Ági csinál. Ő mindig nagyon alapos munkát végez és egy másfél órás kezelés után úgy érzem mintha kicseréltek volna. Azért azt hozzá kell tennem hogy eleinte kissé fáj, és sokszor úgy érzem magam mint akin átment az úthenger miután elütötte a szegedi gyors, de a rákövetkező napokban a hatás nem marad el. Rendszeres kezelés után a testtartásom is megváltozott, egészen kiegyenesedtem és a hátam se fájt a munkahelyen ülve. Sőt a mozgás is egészen jól megy. Pl. az úszás is sokkal könnyedebb, kellemesebb. Mindamellet Ági egy kedves, vidám, jó humorú és intelligens hölgy akinek nagyon élvezem a társaságát és masszázs közben mindig jót beszélgetünk. Úgyhogy nem győzöm Ágit ajánlani mindazoknak akik hát/nyaki egyéb izom problémákkal küszködnek. Akiknek eddig ajánlottam (személyes ismerőseim) visszatérő vendéggé váltak és nem győzik megköszönni hogy összehoztam őket ezzel a csodatévő masszírtündérrel.

Gábor, szaktanácsadó

A masszázs által teljesen újjászülettem, benső tartalékaim, mind fizikálisan, mind lelkiekben a felszínre törtek. Újult energiával kezdtem újból neki a munkáimnak! A terápiás kezelés pedig olyan mély nyugalmat ébresztett fel bennem, ami által az életem sokkal összeszedettebb és békésebb lett. Gyakrabban tudok meditálni és magamba mélyedni, egyszóval teljes lényemet formálta át ez a két kezelés, és egy olyan folyamatot indított el bennem amire mindig is vágytam!

Kolozs, alkotó-művész

Most voltam először Áginál masszázson. Már hetek óta nyűglődtem egyfajta végkimerüléssel. A túlhajszoltság mind fizikálisan mind lelkileg kimerített. Azt hittem még hetek kellenek ahhoz, hogy valahogy gatyába rázzam magam. De miután eljöttem tőle, megint embernek éreztem magam. Szép volt a világ, és tettre kész lettem. A nyűglődésem aktivitássá, a lehangoltságom életörömmé változott. „Az élet szép” érzése megint megjelent bennem. És ez már nagyon hiányzott nekem! Ennél többet azt hiszem, ritkán adhat az egyik ember a másiknak. Nagyon hálás vagyok neki!:)

Judit, aranyműves

Ági két órás kezelése lelkileg felér egy wellness hétvégével! Fizikai hatását tekintve, a csípőm – ami a rendszeres jóga ellenére is nagyon kötött – a harmadik kezelésnél megadta magát és úgy kilazult, hogy az esti jógaórán én magam is meglepődtem, hogy mennyivel jobban mennek az ászanák és játszva megcsinálok olyanokat, amit korábban nem tudtam. A nyaki gerincsérvem miatt kértem Ágit, hogy a nyakammal óvatosan bánjon, így ott kímélő kezelést kaptam, ami kifejezetten jól esett, és melynek hatására a fejemet annyira oldalra tudom billenteni, hogy a fülem szinte a vállamhoz ér. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Mindenkinek ajánlom Ágit, aki egy profi masszőrnél szeretné kíméletesen rendbe rakatni a testét.

Kriszta, jóga oktató

„Ma voltam Áginál  kezelésen. Amikor kijöttem tőle szabályosan úgy éreztem valaki lemászott a nyakamból, elmúlt a lassan hetek óta tartó nyomás a vállamról, a fejemről. Mosolyogtam újra bele a világba, nem túlélni akartam csak a napot. Ezen felbuzdulva éppen terveztem mi mindent fogok még belepréselni a napomba, amikor akkorát estem, mint a ház. Olyan jó volt, még egy autó is megállt, hogy segítsen-e, meg egy kisfiú is. Holnap kizárt, hogy bármit is préseljek bárhová, eljött a pihenés ideje. Úgy tűnik most csak így értettem meg. Áginak nagyon hálás vagyok, hogy levette azt a sok terhet a vállamról, fejemről, alig várom, hogy újra mehessek! Köszönöm!

Dóri, tanár

„A tegnapi torna isteni volt ,még mindig nagyon jól érzem magam tőle, teljesen feldobta az energiáimat és harmóniába kerültem. Végig olyan érzésem volt hogy végre olyan dolgot teszek magamért amit megérdemlek és boldogsággal tölt el. Ajánlom mindenkinek! :)”

Krisztina, vállalkozó

„Mindenekelőtt csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az élményről! :))) Egyrészről rendkívül jóleső érzést nyújtott a masszázs, másrészről nagyon hatékonynak éreztem. A legjobban az tetszett, hogy pont olyan erejű volt a masszázs, ami dinamikusnak nevezhető, de semmiképpen nem fájdalmas. Ezt hívják tökéletes egyensúlynak. Ami pedig a jótékony utóhatást illeti, még másnap (egész nap) is úgy éreztem, mintha teljesen kicseréltek volna. Az érzések: lazaság, könnyedség, felszabadultság, megnövekedett mentális és fizikai teljesítőképesség. :)”

Csaba, ügyvéd

„Ágiról annyit, hogy kezeiben lényében ott van valami amit hmmm….. én megtapasztaltam …. de elmesélem inkább 🙂 Kb. 2 éve karácsony tájékán történt egy apró kis balesetem (borda törésem volt). Ági egy találkozásunk alkalmával gondolt egyet és rátette a kezét a törött bordámra. Valóban elindult valami. Először meleg lett, de nagyon, és utána apró finom kis bizsergést éreztem. Majd mintha szorgos kis hangyák ezrével dolgoztak volna…. a törött csont össze ragasztásán. Ágira néztem és láttam az arcán a kérdést, Ö pedig az én arcomon a kérdést. A választ a mai napig nem tudjuk és nem is magyarázzuk. Tény viszont , hogy következő éjszaka a tollasbálban az álmaimmal foglalkoztam és nem azzal , hogy melyik oldalamra feküdjek.
Én ezt tapasztaltam, nagyon jó érzés volt!”

Csaba, villanyszerelő

„Nekem nagyon jól esett a torna és a masszázs is. Mostanában pont olyan időszakban vagyok, hogy próbálom megtalálni azt a mozgásformát, ami a legjobb nekem. A Te tornádra is azóta készültem elmenni, hogy először szóba került, hogy foglalkozol ilyesmivel. Hogy milyen is volt??? Nem tudom jobban leírni, mint hogy olyan „Ágis”. Örömmel fedeztem fel benne jól ismert elemeket a tornából, jógából, stb., de mégis az egésznek valahogy olyan egyéni íze volt. Azt éreztem, hogy nagyon otthon vagy ebben a helyzetben, és hogy nagyon odaadottan csinálod, és örömmel adod tovább nekünk is a tudásodat. Nekem nagyon jó volt így is törődni magammal, figyelni a testemre. A végén pedig amikor jött a lazítás, akkor nagyon csodálkoztam, hogy már itt a vége, ilyen gyorsan eltelt az idő. Szóval kevés volt az egy óra. A masszázsra is már régóta készültem, a végső lökést közös ismerősünk adta, aki igen jókat mondott, még a torna előtt. Vagyis hogy nem is kellett semmit mondania, rá volt írva minden. Régóta bajlódom derékfájdalmakkal, emiatt is szerettem volna kipróbálni, és nem csalódtam, nagyon jó volt a masszázs, nemcsak a derekamnak, hanem úgy általában. A legjobb az volt, hogy amolyan 3 az 1-ben volt. Svédmasszázs, keleti masszázs, és a végén pedig a fény…. A végén komolyan úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Ülőmunkát végzek, úgyhogy különösen jót tett a hátamnak a masszázs. Attól egy picit féltem, hogy fájni fog a derekam, de semmi ilyen nem volt, sőt! Azt hiszem minden nap el bírnám „viselni” ezt a masszást, de legalábbis többször egy héten. Szóval a lényeg, aki még hezitál, az menjen bátran tornázni, masszázsra, jó szívvel ajánlom Ágit!” 🙂

Marcsi, ügyintéző