Szikszai Ágnes

Szikszai System 2. modul

Ha már elvégeztél egy frissítő svédmasszázs tanfolyamot, de úgy érzed hiányzik valami, vendégeid olyan kérésekkel állnak elő melyeket még nem tudsz teljesíteni, akkor itt a helyed! Még emlékszem mennyi fejfájást okozott az első tanfolyamom utáni időszak. Vendégeim sorra olyan kérésekkel álltak elő, melyeket egy alap masszázs tanfolyamon nem oktatnak. Egy masszőrnek rengeteg képzésen kell részt vennie ahhoz, hogy ki tudja szolgálni vendégköre igényeit. A Szikszai System 2. modul ezt a hiányosságot pótolja egy két napos képzés keretén belül. Azokat a technikákat szedtem össze egy csokorba, melyekből egy kezdő masszőr rengeteget profitálhat. A világ leghíresebb művészein, üzletemberein, közéleti személyiségein volt alkalmam “gyakorolni” a módszereimet, többek között a Four Seasons Gresham Palace***** Hotelben is. Ha ők maximálisan elégedettek voltak, várhatóan a Te pácienseid is hasonlóan fognak vélekedni. 🙂

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már elvégezték a Szikszai System 1. modulját  vagy rendelkeznek egyéb frissítő svédmasszázs tanfolyami végzettséggel, és szeretnék technikájukat kiegészíteni, hatékonyabbá tenni.

Mivel a hozzám forduló kliensek nagy része, és alapvetően a “nyugati társadalom” leginkább hát, nyak és derékfájdalmakkal küzd, az 1. modul felépítése is erre fókuszál, de a 2. rész a keleti masszázs technikák bevonásával még hatékonyabbá teszi a módszert.

A tanfolyamon átvesszük a masszázs asztalon kivitelezhető nyújtásokat, ezen kívül rövid betekintést nyernek a résztvevők alap szinten az arcmasszázs, talpmasszázs és egyéb kiegészítő technikák (fej, tenyér és hasmasszázs) rejtelmeibe. Fontos tudni, hogy a tanfolyamon nem végzünk csontkovácsoláshoz hasonló hirtelen mozdulatokat, illetve a talpmasszázs alap technika nem tesz minket reflexológussá, viszont harmonikusan kiegészíti a frissítő masszázst.

Összefoglalva:

Ezután a tanfolyam után egy masszőr szinte mindent meg tud oldani ami egy igazán jó masszázshoz szükséges. (Egészséges emberek masszírozása egészségmegőrző céllal)
A tanfolyamon a résztvevők írásbeli segédletet kapnak, illetve folyamatos hozzáférést az elsajátított mozdulatok videóihoz.
Tanítványaim a tanfolyamok után sem maradnak magukra, gyakorló napokon mélyíthetik el tudásukat, bármikor megkereshetnek kérdéseikkel.

A tanfolyam időpontja: 2024. június 29-30. szombat vasárnap 10.00-17.00.
Részvételi díj: 89 000 Ft
A tanfolyamon való részvétel 25 000 Ft előleg befizetésével válik biztosítottá.
A csoport maximum létszáma 6 fő
Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél értesítést kapni bármelyik tanfolyam legközelebbi időpontjáról, írj üzenetet!

 

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat.
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 2. modul elsajátításához.

Ha  ezt látjuk, nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.

Add meg itt a címsor szövegét

Add meg itt a címsor szövegét