Szikszai Ágnes

Munkám során rengeteg olyan kliens talált rám, akik a stresszes hétköznapok, a túl sok ülő munka, vagy sporttevékenység következtében „beállt” izomzatra panaszkodtak és hátfájdalmaik miatt kértek tőlem segítséget.

Összeállítottam egy komplex programot amely igen hatékonyan kezeli a hát fájdalmait. Komolyabb derék és hátfájdalom esetén esetén az SI ízület kezelésével kezdem a terápiát melyet fascia lazítás követ, ezután masszázzsal, akupresszúrás pontok kezelésével fejeződik be a kezelés. Előzetes megbeszélés és állapotfelmérés alapján állítom össze a kezelési tervet ami az első alkalommal másfél órát is igénybe vehet.

Amennyiben nincs komolyabb probléma és csak masszázsra van szükség, az egy órás erősebb fokozatú hátmasszázs első részében a hátizmok átmozgatása történik yumeiho technikával. Ezt követően svédmasszázzsal, mély kötőszöveti masszázzsal lazítom fel az izmokat, majd ismét keleti jellegű hátmasszázs következik, amely már a mélyebb izomrétegeket érinti. Derékfájás esetén a csípő és a lábak keleti masszázsa is szükséges.

Masszázs árak

Ezután igény szerint nyak-váll-csípő nyújtást is végzek, végül a hát kezelése energia kiegyenlítéssel fejeződik be.

Az eredmény: Megkönnyebbülés, felszabadultság, egyfajta „kitágultság” érzés – erről számolnak be a kliensek. Ez az az érzés amikor visszatérünk eredeti egyensúlyi állapotunkba.

Szikszai System keleti masszázshátmasszázs és teljes masszázs egyaránt a yumeiho masszázs testszimmetria elméletén alapul.

Minden egy órás masszázsom ára 18 000 Ft, melynek során a vendég egyéni igényeihez igazodom a technikák megválasztásában. A másfél órás kezelés ára 25 000 Ft.