Szikszai Ágnes

Szikszai System 3. modul

A Szikszai System 3. modul az európai ember számára kialakított keleti és egyben nyugati szemléletű masszázstípus. Elméleti alapját a yumeiho masszázs képezi, melynek célja a test szimmetriájának és ezzel harmonikus működésének, vitalitásának fenntartása vagy visszaállítása. A masszázs a yumeiho technikán kívül svéd, thai és shiatsu elemeket is tartalmaz. Szinte minden oktatóm azt a hozzáállást képviselte, hogy minden masszázstípusból érdemes a legjobb fogásokat használni. A tanultakat én is mindig fejlesztettem, változtattam, melyben nagy segítséget nyújtott klienseim rendszeres pozitív visszajelzése.

Ez a tanfolyam kifejezetten Szikszai System 2. modult végzettek számára javasolt, hiszen a komplett 3. modulos masszázs tartalmazza a 2. modul keleti masszázs elemeit is. Az 1.modul (vagy bármely frissítő masszázs) és 2. modul elemeit itt a földön végezhető keleti masszázstechnikákkal kombináljuk, amelyek már lehetővé teszik a teljes testsúllyal való munkát, és a test teljes körű átdolgozását. A tanfolyamon új anyagként a keleti szárazon végezhető masszázstechnikák jelennek meg, majd ezeket kombináljuk az előzőleg megtanult tudásanyaggal. A végzett tanítványok ezután képesek lesznek kizárólag ruhán keresztül is masszírozni, ill. az előző modulok tudásanyagát felhasználva önállóan összeállított technikával dolgozni.

A Szikszai System 3. modul egyesíti a keleti és a nyugati masszázsok összes jótékony hatását,

tartalmazza azok leghatékonyabb elemeit. A keleti technikák az izmok átdolgozásán túl főleg az energetikai rendszerre hatnak, a nyugati olajjal végzett fogások pedig a vér és nyirokkeringést befolyásolják előnyösen. Számomra eddig ez a masszázstípus bizonyult a leghatékonyabbnak. Teljes újjászületést eredményez.
A „kevert” masszázs különösen a hát, nyak és a derék és a csípő fájdalmait enyhíti, nyújtásokat is tartalmaz, helyreállítja a testszimmetriát. Fontos tudni, hogy a tanfolyamon, nem végzünk csontkovácsoláshoz hasonló hirtelen mozdulatokat. A masszázs földön-matracon történik, melynek során szárazon és olajjal dolgozunk. Kizárólag egészséges emberek masszírozására alkalmas egészségmegőrző céllal.
A tanfolyamon a résztvevők írásbeli segédletet kapnak, illetve folyamatos hozzáférést az elsajátított mozdulatok videóihoz.
Tanítványaim a tanfolyamok után sem maradnak magukra, gyakorló napokon mélyíthetik el tudásukat, bárikor megkereshetnek kérdéseikkel.

A tanfolyam időpontját a 2. modult végzettekkel egyeztetve beszéljük meg.
Részvételi díj 89 000 Ft.
A tanfolyamon való részvétel 25 000 Ft előleg befizetésével válik biztosítottá.
A csoport maximum létszáma 6 fő
Helyszín: Santosha Stúdió, www.segitoter.hu
Oktató: Szikszai Ágnes

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél értesítést kapni bármelyik tanfolyam legközelebbi időpontjáról, írj üzenetet!

 

Ennek a tanfolyamnak az elvégzése feltételekhez kötött.
A résztvevőknek rendelkeznie kell frissítő masszázstanfolyami végzettséggel. Amennyiben ez még nincs meg, a Szikszai System 1. modul sikeres elvégzésével ez a feltétel biztosítva lesz.
Szükség lesz némi ízületi mozgékonyságra, mivel ezen a tanfolyamon földön, matracon dolgozunk. A térdelőülés kivitelezése elengedhetetlen.

Fájós térdekkel sem célszerű ezt a masszázs technikát végezni, mivel hosszú távon kellemetlen tüneteket okozhat.

Végül, de nem utolsó sorban szemügyre kell vennünk a hüvelykujjunkat.
Íme a megfelelő típusú hüvelykujj a Szikszai System 2. modul elsajátításához.

Ha  ezt látjuk, nem kizáró ok a tanfolyamról, de érdemes tudni, hogy bizonyos masszázsfogásokat kevésbé hatékonyan lehet végrehajtani ilyen ujjszerkezettel.

Add meg itt a címsor szövegét